Program

Időpont:
2015. 11. 27. 20:00- 2015. 11. 27. 23:55
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Fiatal felnőtt

Holdfénytúra a Rezi várhoz

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság és a Rezi Várbarátok Köre Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket a Keszthelyi-hegységbe.

hold_super_kohlmann_peter

A 2014-ben átadott Rezi Vár Tanösvényen, a telehold fényénél, vadregényes erdőkön keresztül túrázva és az út során különböző szellemi és ügyességi feladatokat teljesítve juthatnak el az érdeklődők a Rezi várhoz, ahol az útravalóul elcsomagolt vacsora elfogyasztása közben gyönyörködhetnek a várból eléjük táruló panorámában.

A túra csapatversenyként kerül megrendezésre. A Rezi Iskolától a túrázókat 10-20 fős csapatokban 5 perces késleltetéssel, menetlevéllel fogjuk indítani. Akik egyedül, családdal vagy kisebb létszámú csoporttal érkeznek, azoknak sem kell megijedni hiszen ez egy remek alkalom lesz a hasonló érdeklődési körű, a természetjárást és a természetet szerető embereknek az ismerkedésre, akár úgy, hogy csatlakoznak egy számukra szimpatikus csapathoz. Az út során több állomáson vidám, ügyességi és szellemi feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek. A várnál meleg tea és tábortűz várja a csapatokat, ahol mindenki megsütheti és elfogyaszthatja a magával hozott vacsorának valót.

Szükséges felszerelés: elszántság, kitartás, a természet és a természetjárás szeretete, időjárásnak megfelelő ruházat és lábbeli, enni-innivaló, lámpa és csapatonként legalább egy feltöltött, üzemképes mobiltelefon.

A túrán a részvétel ingyenes, azon minden résztvevő a saját felelősségére indul!

Találkozó helye: Rezi, Általános Iskola

Távolság: 9 km

Részletes információ:
varbaratok.rezi.hu

Kapcsolódó oldalak