Program

Időpont:
2019. 01. 19. 10:00- 2019. 01. 19. 15:00
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Fiatal felnőtt
  • Nyugdíjas
  • Specialista

Téli túra a Dráva-parton

A drávasztárai kikötőtől a János-szigetig tartó túrán közvetlenül a Dráva partján – több helyen út híján a part menti sűrűben – haladva ismerhetik meg a résztvevők a terület természeti értékeit. Hideg idő esetén a Dráván telelő vízimadarak is megfigyelhetőek lesznek. A túrán egy kis „nyomolvasásra” is lehetőség nyílik.

A program a „Téli túrák nemzeti parkjainkban” országos eseménysorozat részeként valósul meg.

Helyszín, időpont: Drávasztára, kikötő, 10.00 óra
Túra hossza, időtartama: 12 km, 5 óra
Részvételi díj: 700 Ft/fő

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a túra a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által rendszeresen szervezett szakvezetéses túrákhoz képest nehezebb terepen zajlik. A túra útvonala helyenként nehezen járható, tocsogós – fagy esetén jeges –, tüskés bozótos szakaszokon halad, ezért különösen fontos a vízálló lábbeli, valamint a strapabíró nadrág és kabát!

 

Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu

 

 

A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.

 

Kapcsolódó oldalak