Hírek

Hamarosan újra megnyitja kapuit a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark!

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, Szarvason található Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark bemutatóhelye az idei évben március 15-én nyitja meg kapuit. Számos új szolgáltatással és rengeteg színes programmal várjuk kedves, régi és új vendégeinket.

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark idei turisztikai szezonja március 15 és november 5 közé esik. A nyitvatartási rend a következőképpen alakul:

Március 15 – június 15. között hétfői napok kivételével a pénztár és a büfé 9.00-17.00 óráig üzemel, az Állatpark 9.00-18.00 között látogatható.

Június 16 – augusztus 31. között a pénztár és a büfé 9.00-18.00 óráig üzemel,

az Állatpark 9.00-19.00 között látogatható minden nap.

Szeptember 1 – november 5. között hétfői napok kivételével a pénztár és a büfé 9.00-17.00 óráig üzemel, az Állatpark 9.00-18.00 között látogatható.

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark a turisztikai szezonban, ünnepnapokon is nyitva tart.

A látogatások élményén felül, idén 22 esemény, ebből 3 időszaki kiállítás, 5 ünnepi nyitva tartás, 12 színes program és 3 kedvezményes nap is várja az érdeklődőket, melyek részleteiről erre a linkre kattintva lehet bővebben tájékozódni:

http://bit.ly/2koVxtY

Az egyes események részleteivel kapcsolatban érdemes lesz követni a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság honlapját illetve facebook oldalát, ahol rendszeres tájékoztatásokat teszünk közzé az aktuális rendezvények előtt. Amennyiben e-mailben is értesítést szeretne kapni programjaink előtt, kérjük, küldje meg e-mail címét a korosvolgy@kmnp.hu elérhetőségünkre.

Az idei évtől, előzetes bejelentkezéssel, egyeztetéssel több, mint 20 féle szolgáltatásunk közül válogathatnak az érdeklődők. Az alábbi linken megtalálható listából, bízunk benne, hogy minden kirándulást szervező óvodás, iskolás, diák, felnőtt csoport számára tartalmas időtöltéssel tudunk szolgálni majd. Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk javaslatot, tájékoztatást, segítséget a szervezéshez. Belépődíjainkról, tarifáinkról szintén ugyanitt tájékozódhatnak. Az idei esztendő újdonsága az ajándékozási célra, felajánlásnak vásárolható családi utalvány, mellyel bárki meglepheti szeretteit, barátait, ismerőseit. Aki egy turisztikai szezonon belül több mint 5 alkalommal tervez látogatást tenni, azok számára ajánljuk bérleteinket, melyek kedvezményes áron, hétköznapokon 9 és 4 óra között, már a március 15-i nyitás előtt megvásárolhatóak a Körösvölgyi Látogatóközpont pénztárában.

Részletek az alábbi linken:

http://www.kmnp.hu/szolgaltatasok

Ne feledje, március 15-én nyitás!

Szeretettel várja látogatóit idén is a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark!

Kapcsolódó oldalak