Hírek

Új köntösben a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság honlapja

2015. augusztus 4. óta elérhető a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) új fejlesztésű honlapja a korábbival megegyező címen: www.bfnp.hu

Az új honlap többplatformos kialakítású: asztali számítógépeken és laptopokon kívül a mobil eszközökön is optimalizált felhasználói élményt nyújt három nyelven (magyar, angol, német), továbbá gyengén látók részére akadálymentesített verzióval is rendelkezik.

Az új honlap BfNPI 2013-ban megújult arculatának megfelelően, barátságos, közvetlen stílusban került kialakításra.

bfnp-1

Térképek, útvonaltervező funkció, GPS koordináták, naptármodul, kép- és videogalériák segítik az eligazodást a nemzeti park látnivalói, programjai között.

A nemzeti park havonta 1-2 alkalommal megjelenő hírlevele az új honlapon keresztül is elérhető on-line feliratkozási lehetőséggel. A feliratkozottak az e-mail útján kiküldött hírlevelek révén rendszeresen és kényelmesen értesülhetnek az aktualitásokról.

A honlap oldalairól közvetlen link vezet a nemzeti park és látogatóhelyeinek Facebook oldalaira is, ahol szintén folyamatosan követhetők a hírek, események.

Bízunk benne, hogy az új honlap révén az érdeklődők sok hasznos információra tehetnek szert, és sikerül kedvet ébreszteni a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyedülálló természeti kincseinek, látnivalóinak, izgalmas programjainak személyes átélésére is.

Jó böngészést kívánunk!

Kapcsolódó oldalak