Hírek

Diákok figyelmébe: kedvezményes osztálykirándulások

A szeptemberben kezdődő 2014/15-ös tanév első két hónapjában kedvezményes osztálykirándulási lehetőségeket kínál a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság.

A Kalandok Abaligeten program résztvevői megismerhetik az Abaligeti-barlang világát, a denevérek titokzatos életét. A diákok játékos formában tapasztalhatják meg, hogy a természetben milyen sok segítséget találhatnak a tájékozódásban. A barlang környékén tett túrán rácsodálkozhatnak a Mecsek természeti kincseinek változatosságára.

A Pécsi osztálykirándulás: Tettye című programon igény szerint a Duna-Dráva Nemzeti Park vagy a Mecsek élővilágának megismerése után felfedező körútra indulunk a Pintér-kert Arborétumba, a Tettyei Mésztufa-barlangba, majd meggyőződünk arról, hogy az időjárás előrejelzése nem is olyan nagy ördöngősség, mint ahogy azt elsőre gondolnánk!

A Játszva tanulás a nemzeti parkban (Béda-Karapancsa, Kölked) programon a diákok megismerhetik az ártér élővilágát, az itt élő gólyákat, valamint megbizonyosodhatnak arról, hogy az árvíz a természet szempontjából egyáltalán nem káros, sőt éppen ez a létfeltétele az itteni élővilágnak.

Mindhárom program esetében 20% kedvezményt biztosítunk az eredeti árból a diákcsoportoknak.

A programok részletes leírásai elérhetőek a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság honlapján: www.ddnp.hu

Kapcsolódó oldalak