Hírek

Élménybeszámoló: Hortobágyi Vadaspark Napja

Sikeresen zajlott 2014. szeptember 13-án (szombaton) a Hortobágyi Vadaspark Napja. A kedvezőtlen időjárás ellenére sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre, valamint a névadó pályázat eredményhirdetésére.

DSCF9607

Az idén második alkalommal meghirdetett névadó pályázat eredményességét jelzi, hogy rengeteg kreatív ölet érkezett be, így a jobbnál-jobb elnevezések közül a gondozók számára komoly fejtörést okozott a győztes nevek és keresztszülők kiválasztása.

Végül a pusztai sas neve Vadász, a fakó keselyű neve Gróf, az őzgida neve Dió, az őstulok neve Samu és a két kancacsikó neve Rebeka és Remény lett. A nyertesek neve, valamint a választott név felkerült a névadó táblákra, melyeket a vadaspark lakóit bemutató szakvezetéses séta keretében, a keresztszülők és az érdeklődő közönség jelenlétében avattuk fel.

Varga Virág Napsugár puszta sas tábla

Ezúton gratulálunk Varga Virág Napsugárnak, Rácz Mónikának, Vrbovszki Csilla Tamarának, Veres Csengének, Kovács Kalliszta Trinitinek és Kovács János Koppánynak, Meyer Andreasnak, Goncalves Lia Rebekának, Hirschl Ritának, valamint Halápi Zsófiának, aki a vajdasági Temerinből utazott az eseményre!

A nap folyamán tartottuk az Állati mesék, mesés állatok mese- és versíró pályázat eredményhirdetését is, melynek nyertese Mucza Levente lett. Ezúton is gratulálunk Leventének!

A program sikerére való tekintettel 2015-ben ismét várjuk vendégeinket a Vadaspark Napjára.

További hírekért keresse fel a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság honlapját, vagy kövesse nyomon tevékenységét Facebook-on >>

Kapcsolódó oldalak