Program

Időpont:
2022. 02. 12. 10:00- 2022. 02. 12. 12:00
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Fiatal felnőtt
  • Gyermekes család
  • Nyugdíjas

MADARAT TOLLÁRÓL – TÉLI MADÁRGYŰRŰZÉS A JÓKAI-KERTBEN

MADARAT TOLLÁRÓL – TÉLI MADÁRGYŰRŰZÉS A JÓKAI-KERTBEN

MADARAT TOLLÁRÓL – TÉLI MADÁRGYŰRŰZÉS A JÓKAI-KERTBEN

Kora reggelente megélénkül a Jókai-kert nagy dúcetetője. Széncinegék, csuszkák, zöldikék, meggyvágók sürgölődnek a finom falatok reményében.

 

A folyamatos téli etetésnek köszönhetően remekül meg lehet figyelni ezeket az állandó vagy éppen téli vendég madárfajokat. Az etető mellett felállított hálónál szakember segítségével tanulmányozhatjuk a gyűrűzés menetét a befogástól az elengedésig. A madarak megérinthetők, kézből elengedhetők. A Magyarország madárvilágát bemutató kiállításban közismert és ritka fajokról hallhatunk érdekességeket. A programra meleg öltözet, kényelmes cipő viselése ajánlott, termoszban meleg tea is jól jöhet.

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 10 perccel korábban érkezzenek!

 

TALÁLKOZÓ:

A Jókai-kert főépületében, amely a kertben lesétálva az aszfaltozott úton bal kéz felé található.

INFORMÁCIÓ:

Ajánlott korosztály: ovis, kisiskolás, kiskamasz

A programra előzetes regisztráció szükséges a [email protected] címen a résztvevők számának és egy telefonos elérhetőség megadásával.

A programot szemerkélő esős időben is megtartjuk, csak zord időjárás esetén (vihar, felhőszakadás) töröljük. Ez esetben a résztvevőket e-mail-en keresztül értesítjük legkésőbb a program előtt 2 órával.

RÉSZVÉTELI DÍJ: Teljes árú: 1800,- Ft, kedvezményes (diák, nyugdíjas, pedagógus) 1100,- Ft

Két, vagy több gyermek érkezése esetén a kísérő felnőttek (max. 2 fő) is kedvezményes jeggyel vehetnek részt a programon.

Regisztrációs jegy: 100 Ft (3 éven aluliak, fogyatékkal élők)

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya (K&H, MKB, OTP; valamennyi zseb). Köszönjük, ha a készpénzkímélő fizetési módok valamelyikét választja.

További részletek: dunaipoly.hu

 

Kapcsolódó oldalak