Program

Időpont:
2020. 11. 07. 15:00- 2020. 11. 07. 17:00
Kategória:
  • Aktív
  • Gyermekes család
  • Nyugdíjas

Márton-napi lámpás séta a Jókai-kertben

A fák lombhullatása lassan befejeződik, az ég szürke és hideg víz csöpög az ágakról. Ki szeret ilyen időben kimozdulni? Mégis érdemes útra kelni, ha tudjuk, mi történik a természetben.

A ritkuló lombok között jól megfigyelhető, amint a mókusok, szajkók biztonságba helyezik a begyűjtött termés egy részét, és raktárakat létesítenek.

Családi programunkon a városban élő, ill. éjszaka aktív állatokkal ismerkedünk. A gyerekek Márton-napi lámpást készíthetnek, a Madárkiállításban mindenki testközelből megszemlélheti kedvenc madarait, majd amint szürkülni kezd, a közösen elkészített lámpásokkal bejárjuk Jókai Mór egykori birtokát.

Ha szerencsénk lesz, láthatunk fejünk fölött cikázó denevért, a vackára igyekvő sünt vagy éppen rókát. A séta végére jócskán be is sötétedik, s a rózsakertből elénk tárul az esti fényekben úszó Budapest.

Jegyvásárlás kizárólag online történik az alábbi oldalon. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Két, vagy több gyermek érkezése esetén a kísérő felnőttek (max. 2 fő) is kedvezményes jeggyel vehetnek részt a programon!

A sétára meleg öltözet, kényelmes cipő viselése ajánlott, termoszban meleg tea is jól jöhet J

Kérjük, a program teljes időtartama alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselését. Köszönjük!

A programot esős időben is megtartjuk! Zord időjárás esetén (vihar, felhőszakadás) töröljük a programot, ez esetben a résztvevőket a jegymester.hu oldalon keresztül értesítjük legkésőbb a séta előtt 2 órával. Egyúttal az esőnap időpontjáról is értesítést küldünk.

HELYSZÍN:

Jókai-kert, Budapest XII., Költő u. 21.

IDŐPONT:

  1. november 7. szombat, 15:00-17:00

TÚRA HOSSZA, IDŐTARTAMA:

0,5 km, 2 óra

TALÁLKOZÓ:

15.00, Jókai-kert, Budapest XII., Költő u. 21.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

1600 Ft/fő, kedvezményes (diák, pedagógus, nyugdíjas): 900 Ft/fő

Kapcsolódó oldalak