Program

Időpont:
2019. 05. 25. 09:00- 2019. 05. 25. 17:00
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Fiatal felnőtt
  • Gyermekes család
  • Nyugdíjas
  • Specialista

ÖKO gyereknap a Levendula Házban Ízek – Illatok – Színek Piros

Helyszín: Levendula Ház Látogatóközpont, Tihany Major u. 67.

Ár: térítésmentes

Találkozó időpontja: 9.00 – 17.00 óráig

Május utolsó hétvégéje a gyermekeké. A Levendula Ház játszóházzal, kézműves foglakozással, ökojátékokkal várja a gyermekeket egész nap a Látogatóközpont nyitvatartási idejében. Az elkészült játékokat a gyermekek magukkal vihetik. Készülhet amőba, de harkálykopogtató is!

Egészséges gyerekszáj!

11.00 – 12.00 és 15.00 – 16.00 óra között Zsusska lekvároskenyér kostolóra invitáljuk a gyerekeket, bízva abban, hogy elnyeri tetszésüket.

Az Ízek – Illatok – Színek tematikus programsorozat a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság védjegyes termékeit ismerteti meg az érdeklődőkkel.

A BfNPI védjegyet adományoz azoknak a jellegzetes termékeknek, amelyek a nemzeti park területén készülnek és előállításuk a természettel összhangban történik. Az országosan meghirdetett pályázattal az Agrárminisztérium és a tíz magyar nemzeti parki igazgatóság a helyi alapanyagokból és helyi munkaerővel előállított termékek piacra jutását, a természettel harmonikus gazdálkodást és a fogyasztói kultúra emelését kívánja segíteni, ösztönözni. 2018. év végéig a nemzeti parki védjeggyel ellátott termékek száma 185-re emelkedett.

További információ a rendezvényről:
BfNPI Vers Réka
[email protected]
+36 30 382 7243

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Javasoljuk, hogy a program előtt érdeklődjön honlapunkon, illetve a megadott elérhetőségeken!
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.
Kérjük, hogy a megadott indulási időpont előtt 10 perccel érkezzen a helyszínre.

Iratkozzon fel hírlevelünkre on-line, hogy a jövőben se maradjon le a Balaton-felvidéki Nemzeti Park híreiről, rendezvényeiről! hírlevél
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a program során készült fotókat felhasználja kommunikációjában, nyomtatott és online felületeken egyaránt.
Amennyiben nem kíván a képeken szerepelni, kérjük, jelezze a programot vezető kollégának, túravezetőnek.
Köszönjük!

Google térkép: elérhető itt

Kapcsolódó oldalak