Hírek

Pályázati felhívás – Kaptárkövek

A Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közös fotópályázatot hirdet „Kaptárkövek” címmel. A pályázat célja a nemrégiben védetté nyilvánított kaptárkövek ismertségének növelése, egyúttal a természetjárás népszerűsítése.

Be_19 (1)

A beküldött képek témája lehet a kaptárkövek közé tartozó faragott sziklák bármely magyarországi vagy külföldi előfordulása. Egy pályázó bármennyi képpel nevezhet, viszont egy „lelőhelyről” maximum 3 képet fogadunk el.

A szakmai zsűri a kivitelezés minősége, az ötletesség, a jó témaválasztás és a kép felhasználhatóságának figyelembe vételével az első három helyezettet díjazza. Ezzel párhuzamosan a közönségnek legjobban tetsző 3 kép is díjat kap, amelyekre Facebook-oldalunkon lehet szavazni a beküldési határidő lejárta után (https://www.facebook.com/kaptarko).

A digitális utómunka megengedett. A beküldött kép bármilyen digitális formátum lehet, melynek mérete min. 6 MegaPixel, azaz legalább 2100×2800 pixeles és felbontása min. 300 dpi.

A kép beküldésével egyidejűleg kérjük, adja meg a következő adatokat: Név, e-mail cím, a kép címe, a kaptárkő neve, helyszín.

A fotókat a [email protected] e-mail címre várjuk.

Beküldési határidő: 2015. január 11.

További részletek ide kattintva érhetőek el.

További hírekért keresse fel a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság honlapját, vagy kövesse tevékenységét Facebook-on >>

Kapcsolódó oldalak