Program

Időpont:
2019. 05. 27. - 2019. 06. 02.

Magyar Nemzeti Parkok Hete

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2019 rendezvény keretében május 27 – június 2. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjének május 24-26. között a Lakitelek-Tőserdő ad otthont, kapcsolódva a “Muzsikál az erdő a hírös városban” hagyományőrző rendezvényéhez.

 

Május 24-én, pénteken a kecskeméti Természet Házában szakmai konferenciára kerül sor Természetvédelmi bemutatás jelentősége a biológiai sokféleség megőrzésében címmel. (Bejelentkezni – a terem befogadóképességére tekintettel – az okoturizmus@am.gov.hu címen jelzett igénnyel lehet május 20-ig.)

Hétvégén pedig Lakitelek-Tőserdőn mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapunk hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, megkóstolhatjuk a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékeket, bekapcsolódhatunk a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetünk a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

A folytatásban, május 27– június 2. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak. A hét programjai ITT érhetőek el.

További információkért, programokért kövessen minket Facebook-on, vagy akár Instagram felületünkön.

Kapcsolódó oldalak