Jogi nyilatkozat

1) A www.magyarnemzetiparkok.hu website-on (a továbbiakban: Website) elhelyezett tartalmak bármilyen alkotó elemének felhasználása kizárólag a Földművelésügyi Minisztérium Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért Felelős Államtitkársága előzetes, írásbeli engedélyével történhet. Nem szükséges a Földművelésügyi Minisztérium Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért Felelős Államtitkársága engedélye a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti idézéshez, azonban ezen esetben a forrást és a szerző nevét a jelen az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: www.magyarnemzetiparkok.hu.

Bárminemű felhasználás esetén a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.

2) A website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre. A forrást és a szerző nevét a jelen az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: www.magyarnemzetiparkok.hu.

3) A website-on található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek bárminemű közlése tilos.

4) A website-on található valamennyi logó, védjegy, grafikai elem, design a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a Földművelésügyi Minisztérium Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért Felelős Államtitkársága, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a Földművelésügyi Minisztérium Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért Felelős Államtitkársága követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

5) A Website készítője, illetve a Földművelésügyi Minisztérium Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért Felelős Államtitkársága semmilyen felelősséget nem vállal a Website tartalmában, programkódjaiban vagy letölthető anyagaiban található esetleges hibákért, illetve az ezekből származó károkért.

Kapcsolódó oldalak