Program

Időpont:
2024. 05. 31. 19:00- 2024. 05. 31. 23:00
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Fiatal felnőtt
  • Nyugdíjas
  • Specialista

A kora nyári éjszaka hangjai

A különleges esti program főszereplői az alkonyatkor, illetve az esti órákban „megszólaló” madár- és rovarfajok lesznek.

A Természetvédelmi Őrszolgálat tagja a fajok bemutatása mellett sok érdekességet mond el a résztvevőknek a fajok élőhely-igényeiről, valamint azok fenntartásának fontosságáról.

A programon a fejlámpa hasznos kiegészítő lehet.

Helyszín: Hosszúhetény, vásártér. Időpont: 19.00 óra.
Túra hossza: 5 km, időtartama: 3-4 óra.
Részvételi díj: 1000 Ft/fő.

Információ: [email protected], [email protected]

A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. Fontos a kényelmes túracipő/bakancs és az időjárásnak megfelelő túrafelszerelés megválasztása, a kullancsok elleni védekezés. Az esti órákban a hőmérséklet csökken, ezért javasoljuk a réteges öltözködést. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: https://ddnp.hu/adatvedelem

Kapcsolódó oldalak