Program

Időpont:
2023. 10. 01. 10:00- 2023. 10. 01. 15:00
Kategória:
  • Diák
  • Fiatal felnőtt
  • Gyermekes család
  • Nyugdíjas

Állatok világnapja a Hortobágyi Vadasparkban

Október 4. az Állatok Világnapja, amely Assisi Szent Ferenc emléknapja is.

Ez a nap tisztelgés az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki azt hirdette, hogy szeretnünk kell a minket körbevevő élő s élettelen környezetet.

A Hortobágyi Vadasparkban 2023. szeptember 30. és október 1. között (szombat-vasárnap) rövid szakvezetéssel és látványetetéssel kedveskedünk Vendégeinknek, mindkét napon 11:30 és 13:30 órától.

 

Vadló büfében ezen programok mellett egész nap kvízzel várjuk Látogatóinkat, amely helyes kitöltéséért ajándékot adunk cserébe.

A program árát a Hortobágyi Vadaspark belépője tartalmazza, melyet a Hortobágyi Csárda Tourinform Hortobágy irodájában lehet megvásárolni.

A Hortobágyi Vadaspark megközelítése: kizárólag vadasparki buszjárattal, amely a Hortobágyi Csárda parkolóból indul 10:00 és 15:00 óra között minden egész órakor. Várunk mindenkit szeretettel!

Magyarország kiemelkedő művészei, ismert személyiségei osztják meg velünk gondolataikat egy-egy videóüzenetben a pusztáról, a  Pusztán Gondolatok című videósorozatunkban. Havonta megjelenő Kalendárium kisfilmjeink, pedig az 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park természeti értékeit mutatják be.

Kapcsolódó oldalak