Program

Időpont:
2024. 03. 01. 14:00- 2024. 03. 01. 16:00
Kategória:
  • Aktív
  • Diák
  • Nyugdíjas
  • Specialista

Fotós túra az Abaligeti-barlangban

A Mecsek egyik legismertebb és legnépszerűbb természeti látnivalója az Abaligeti-barlang. Különleges formájú képződményei közül több nevet is kapott, így látható itt többek között a Pisai ferdetorony, a Flórián-kút, a Kálvária, az Elefántfej, a Karthágó romjai, vagy a Niagara-vízesés.

A barlangban a túrák folyamatos haladása miatt nem szabad fényképezni. Ez alkalommal kivételt teszünk, a cél ezúttal a barlang képződményeinek megörökítése lesz. A programon fotós szakvezető segítségével nyílik lehetőség fényképeket készíteni. Amatőr és profi fotósokat egyaránt várunk!

A program időtartama: 2 óra. Maximális létszám: 10 fő.
Előzetes jelentkezés szükséges: [email protected], [email protected]

A program kezdete: 14.00
A program vége: 16.00
Gyülekező: Abaligeti-barlang, pénztár

A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa vezeti. A programokon mindenki saját felelősségére vesz részt.
A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: www.ddnp.hu/adatvedelem

Kapcsolódó oldalak