Program

Időpont:
2023. 07. 04. 16:30- 2023. 07. 04. 21:00

Hortobágy gasztro piknik

Kedves Fiatal!

Egy különleges piknikezésre invitálunk, melynek sajátos hangulatot kölcsönöz az idén 50 éves Hortobágyi Nemzeti Parkban található Hortobágyi Vadaspark: a vadlovak, farkasok, keselyűk és sok más vadállat otthona.
A piknik során a tiszafüredi MARISKA étterem és a HORTOBÁGY ANGUS Kft. jóvoltából a nemzeti park jeles évfordulójára megálmodott „HNP 50 éves” burger készül el szabadtéri látvány konyhánkban, melynek kulcs alapanyaga a Nemzeti Parki Termék védjegyes Angus marhahústermék.

A piknikezéshez a jó hangulatról a Debreceni Martin Brass Nagyrézfúvós Együttes tagjai könnyed, nyáresti fiatalos zenéi, a szervezők, valamint meghívott vendégeink gondoskodnak.
Az eseményt megtiszteli jelenlétével Jancsi Jani hamburgerpápa, Fehér Zsombor a Kerekes Band énekes-frontembere, Dánielfy Gergely énekes, Berecz Pityu a Fonó Budai Zeneház népzenei igazgatója is.
Az esti program során szerepel még a vadaspark állatai közötti séta, látványetetések, vadlószafari a naplementében a nemzeti park terepjárójával.
Ez mind RÁD vár, ha regisztrálsz most!

Ne feledd, a részvétel max. 50  fő 18. életévét betöltött diák számára biztosított (melyet érvényes diákigazolvánnyal kell hitelt érdemlően igazolni belépés előtt), és a kedvezményes regisztrációs jegy megvásárlásával tudod  helyedet biztosítani!

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

A regisztrációs díj magába foglalja a programot 17.00-21.00 óra között, valamint a Hortobágy50 hamburger piknik vacsorát, de az italfogyasztást nem. Ital a Vadló Büfé kínálatából a’la cart módon biztosított!
A rendezvényre italt behozni TILOS! (a büfé árai mérsékeltek)

A rendezvény időpontja: 2023. július 4. (kedd)
A rendezvény helyszíne, és megközelítése: A Hortobágyi Vadaspark, ahová a vendégeket a Pusztai Állatpark parkolójából a nemzeti park járművével szállítjuk be. Saját járművel kizárt a megközelítés!
Érkezés: 16.30-17.00 között, a beszállítás folyamatosan történik érkezési sorrendben, kisebb csoportokban elektromos kisbusszal.
A buszra történő felszállás előtt a jogosultság igazolása feltétel!

GDPR – FELTÉTEL
A rendezvényen a Hortobágy50 Burger sajtófotózására és videoklip készítésére is sor kerül, ezért a résztvevők kifejezetten hozzájárulásukat adják a kép és hangfelvételek készítésére, az elkészült kampányanyagokban való szerepléséhez.

Magyarország kiemelkedő művészei, ismert személyiségei osztják meg velünk gondolataikat egy-egy videóüzenetben a pusztáról, a  Pusztán Gondolatok című videósorozatunkban. Havonta megjelenő Kalendárium kisfilmjeink, pedig az 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park természeti értékeit mutatják be.

Kapcsolódó oldalak