Magyar Nemzeti Parkok kiemelt programjai

Kikapcsolódásra mindannyiunknak szüksége van. Teendőkkel zsúfolt, feszes ritmusú hétköznapjaink során gyakran vágyunk olyan helyekre, ahol kipihenhetjük fáradalmainkat. Vannak, akik távoli tájak népszerű üdülőhelyeitől remélik ezt. De azok, akik mindenekelőtt a nyugalmat és a csendet keresik, sokkal közelebb is megtalálhatják az ideális helyszínt – nemzeti parkjaink a békesség oázisaiként várják őket.

MNPH_2015_fejlec

Védett területeinken az élővilág és a táj megkülönböztetett gondoskodást élvez, ami magában foglalja a természetes háborítatlanság megőrzését is. Aki meglátogat egy hazai nemzeti parkot, néhány órára vagy napra maga mögött hagyhatja a nagyvilág minden zaját és feszültségét, és a természet oltalmazó csendjében adhatja át magát a tökéletes testi és lelki felfrissülés élményének.

Áttekintő táblázatunkat a Te kényelmed érdekében, a teljesség igénye nélkül hoztuk létre, de tudd, a Magyar Nemzeti Parkok kiemelt szezon nélkül, egész évben várnak gazdag programkínálatukkal, izgalmas kalandtúráikkal, családi programjaikkal,  földön és vízen egyaránt. A részletesebb programkínálatért vagy leírásért használd keresőfelületünket, vagy látogass el egy gombnyomással a szervező igazgatóság weboldalára.

Kapcsolódó oldalak