Kúria Oktatóközpont

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelési tevékenysége 2005-ben, a Kúria Oktatóközpontban kapott otthont.

557d52577b1e7

Az egykori kisnemesi kúria épületében folyó oktató-nevelő tevékenység fő célja, az Aggteleki-karszt (az Aggteleki Nemzeti Park) területén és térségében élő, valamint az idelátogató óvodás, általános és középiskolás gyermekek természetvédelmi szemléletformálása, környezettudatos magatartásra nevelése, vidékünk természeti és kultúrtörténeti értékeinek bemutatása.

Az előadások, tantermi és terepi foglalkozások, erdei iskolai programok széles választéka áll rendelkezésre az intézményes oktatás kiegészítéseként, vagy szabadidős programként.

kuria2_aggteleki_nemzeti_park

A Oktatóközpont Jósvafő központja közvetlen közelségében, kellemes környezetben helyezkedik el. Itt a látogató csoportok az időjárásnak megfelelően fedett helyen, vagy szabad levegőn tevékenykedhetnek.

A természetvédelemmel kapcsolatos oktatási, szemléletformálási tevékenységgel, programokkal, rendezvényekkel, tanár továbbképzésekkel és pályázatokkal kapcsolatos aktuális információkról a Kúria Oktatóközpont oldalain tájékozódhatnak.

 kuria7_aggteleki_nemzeti_park

Elérhetőség:

Kúria Oktatóközpont

3758 Jósvafő, Táncsics u. 1.

Tel.: 48/350-056, 350-006

Fax: 48/506-001

E-mail: [email protected]

Kapcsolódó oldalak